2013. június 8., szombat

Bevezető

                                                 Bevezető


"Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már jóval azelőtt, mint gondoltuk volna. Az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire szeretnénk, ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg."

Tudod milyen érzés amikor szinte te neveled fel a húgod és meg sem próbálja meghálálni? Vagy az, hogy úgy érzed folyamatosan figyel valaki? Seattle és környéke közel sem olyan barátságos hely, mint ahogy sokan gondolják. Mert három szabály van:
     1.Soha ne maradj az utcán este 8 után!
     2.Jól zárd be a kaput!
     3.Ne bízz meg senkiben!
I trust you!-Bízom benned! - történet Barbara Smith nehéz és nem mindennapi életéről szól. Van olyan ember akiben még is meglehet bízni? És vajon pont Seattleben talál rá Barbarára az igaz szerelem és a legszorosabb barátságok? (olvass!)

-Barbara kérlek siess! Mindjárt kezdődik az előadás...Időben oda kéne érni, hiszen holnap vizsgázunk! - hallottam Emily sürgető szavait a fürdőből.
-Rohanok!- vágtam le az ágyra a fésűm.
Azzal kezembe vettem a táskámat és futottunk ahogy csak bírtunk.


Sziasztok remélem fog tetszeni a történetem. Először nagyon homályos lesz az egész. De próbálok majd minnél lényegretörőbb lenni. Az a bordó idézet lesz a történetnek a lényege. Minden arra fog épülni! Jó olvasgatást! :) Ha szeretnétek mégtöbbet megtudni olvassátok el a leírás oldalt is! :)
Pipáljatok,iratkozzatok fel és osszatok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése